Hoe werkt shortlease?

Stel, u gaat verhuizen, dan heeft u vaak voor één dag een auto nodig. Deze kunt u huren bij Bochane. Het kan ook voorkomen dat u voor uw werk een aantal jaar een auto nodig heeft. Dan is een leasecontract op zijn plaats. Er zijn ook situaties waarin u slechts een aantal maanden in een auto wilt rijden. Juist voor die situaties is er shortlease.

Auto shortleasen bij Bochane

Shortlease bij Bochane betekent rijden zonder langlopende verplichtingen. Net zoals bij een ‘leasecontract’ zitten de kosten voor onderhoud, reparatie en/of verzekeringen bij de prijs inbegrepen. Het verschil tussen ‘leasen’ en ‘shortleasen’ zit vooral in de termijn waarop u een auto leaset. Bij Bochane heeft u een flexibele looptijd van 1 tot 24 maanden; u kunt de auto ná een maand inleveren zonder dat hier kosten aan zijn verbonden. Ook bent u bij Bochane niet gebonden aan een meerjarige leaseovereenkomst. Daarnaast heeft u keuze uit een ruim aanbod van jonge en compleet uitgeruste auto’s die direct beschikbaar zijn.

Maandelijks leasetarief

In het maandelijkse leasetarief zijn de kosten van afschrijving en rente, wegenbelasting, reparatie en onderhoud, normale slijtage van banden, verzekering & schadereparatie en hulpdienst opgenomen.

Met Bochane gaat u vooruit

Voor onze dienstverlening werken wij samen met onze collega’s van onze universele autoverhuurmaatschappij  Bochane Autoverhuur. Daar vindt u alle informatie over ons shortlease aanbod en kunt u direct een offerte aanvragen voor de wagen die bij u past. Met Bochane gaat u vooruit.