Almere

Auto shortleasen Almere

Wilt u graag een auto rijden, maar niet direct vastzitten aan één auto voor een langere tijd? Bij Bochane Almere bieden wij de ideale oplossing: shortlease. Wij hebben diverse modellen als Renault, Dacia, Nissan of wat dacht u van een Volkswagen? U leaset deze auto’s tegen de scherpste prijzen en het heeft een looptijd van maximaal 24 maanden. Wij voorzien u in onder andere Almere, Huizen, Naarden, Muiderberg, Blaricum, Laren, Eemnes en Amsterdam van een passende shortleaseauto.

Voordelen shortleasen

Shortlease combineert een gunstige leaseprijs met de flexibiliteit van een huurovereenkomst. Daarnaast kent shortlease nog meer voordelen. Bij Bochane rijdt u altijd een jonge en representatieve auto. We bieden een haal-en-brengservice tegen een gereduceerd tarief. Er is keuze uit een groot aantal accessoires. Ook zit de ongevallen inzittenden verzekering en WA Casco verzekering inbegrepen bij het leasen van de auto. En niet te vergeten: wij bieden een snelle service zodat u dezelfde dag nog op weg kunt. Met shortlease bent u altijd verzekerd van een veilig, goed onderhouden en representatieve auto.

Contact met Bochane Almere

Heeft u een vraag over Bochane shortlease, wilt u een auto shortleasen of heeft u hulp nodig bij het uitkiezen van een passende leaseauto? Bij Bochane Shortlease Almere helpen wij u graag. Onze specialisten staan van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur voor u klaar en zijn te bereiken via zakelijk@bochaneautoverhuur.nl.  

Bochane Autoverhuur Almere

Randstad 22, nummer 331316BR   Almerezakelijk@bochaneautoverhuur.nl

Openingstijden

  • Maandag :08:00 - 17:30
  • Dinsdag :08:00 - 17:30
  • Woensdag :08:00 - 17:30
  • Donderdag :08:00 - 17:30
  • Vrijdag :08:00 - 17:30