Ede

Auto shortleasen Ede

Op zoek naar een ‘tijdelijke’ auto? Geen probleem. Bij Bochane Ede kunt u een groot aantal modellen shortleasen tegen gunstige tarieven, goede voorwaarden en nooit langer dan 24 maanden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Nissan, Volkswagen, Skoda of Dacia? Waarvoor u ook een auto nodig heeft, in Ede staan onze medewerkers voor u klaar. Hier voorzien ze klanten in onder andere Ede, Veenendaal, Bennekom, Driesprong, De Ginkel, Mossel en Otterlo van leaseauto's.

Voordelen shortleasen Ede

Leasen bij Bochane brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo rijdt u bijvoorbeeld altijd in een jonge en representatieve auto zonder vast te zitten aan een langdurig contract. Daarnaast bieden wij een haal- en brengservice tegen een gereduceerd tarief, kunt u kiezen uit een groot aantal accessoires en zijn de ongevallen inzittenden verzekering en WA casco verzekering inbegrepen bij het leasen van de auto. Daarnaast bieden wij een zeer snelle service zodat u dezelfde dag nog de weg op kunt.

Contact met Bochane Autoverhuur Ede

Wilt u meer informatie over Bochane Shortlease Ede, kunt u wel wat hulp gebruiken bij het uitkiezen van een leaseauto of wilt u een auto leasen? Neem dan contact met ons op. Wij staan van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:30 uur voor u klaar. U kunt ons bereiken via zakelijk@bochaneautoverhuur.nl.  

Bochane Autoverhuur Ede

Galvanistraat 1116716 AE   Edezakelijk@bochaneautoverhuur.nl

Openingstijden

  • Maandag :08:00 - 17:30
  • Dinsdag :08:00 - 17:30
  • Woensdag :08:00 - 17:30
  • Donderdag :08:00 - 17:30
  • Vrijdag :08:00 - 17:30
  • Zaterdag :09:30 - 12:00