Elst

Auto shortleasen Elst

Op zoek naar een auto die u tot maximaal 24 maanden kunt leasen? Dan bent u bij Bochane aan het juiste adres. U heeft bij ons keuze uit een ruim assortiment modellen. U leaset bij ons diverse modellen zoals een Renault, Dacia, Nissan of een Toyota tegen een zeer scherpe prijs. In onze vestiging in Elst voorzien wij klanten in onder andere Elst, Arnhem, Andelst, Herveld, Slijk-Ewijk, Ressen, Bemmel, Huissen, Angeren en Gendt van een leaseauto.

Voordelen auto shortleasen

Shortlease van Bochane betekent rijden zonder langlopende verplichtingen en dat u niet gebonden bent aan een langdurig contract. Echter, shortlease bij Bochane biedt nog meer voordelen. Zo rijdt u altijd een jonge en representatieve auto en is er keuze uit een groot aantal accessoires. Daarnaast bieden wij een haal-en-brengservice tegen een gereduceerd tarief en zit de ongevallen inzittenden- en WA Casco verzekering inbegrepen bij het leasen van de auto. Niet te vergeten: wij hebben een zeer snelle service zodat u dezelfde dag nog de weg op kunt.

Contact met Bochane Elst

Heeft u een vraag over Bochane shortlease, heeft u hulp nodig bij het uitkiezen van een passende leaseauto of kunnen wij u op een andere manier helpen? Bij Bochane Shortlease Elst ondersteunen wij u graag. Onze specialisten staan van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:30 uur voor u klaar en zijn te bereiken via zakelijk@bochaneautoverhuur.nl.

Bochane Autoverhuur Elst

Archimedesweg 36662PS   Elstzakelijk@bochaneautoverhuur.nl

Openingstijden

  • Maandag :08:00 - 17:30
  • Dinsdag :08:00 - 17:30
  • Woensdag :08:00 - 17:30
  • Donderdag :08:00 - 17:30
  • Vrijdag :08:00 - 17:30