Lelystad

Auto shortleasen Lelystad

Bent u op zoek naar een auto voor langere periode, maar wilt u niet direct vastzitten aan een contract? Ga dan voor shortlease bij Bochane. Shortlease vult simpelweg het gat tussen autohuur en leasen. U kunt bij ons al een auto zoals een Dacia, Nissan, Opel of Volkswagen shortleasen vanaf 30 dagen. Vanuit onze Bochane vestiging voorzien wij klanten in onder meer Lelystad, Swifterbant, Dronten en Biddinghuizen van een leaseauto.

Voordelen auto shortleasen

Shortlease brengt diverse voordelen met zich mee. Het betekent onder andere dat u rijdt in een jonge en representatieve auto zonder vast te zitten aan een langdurig contract of langlopende verplichtingen. U kunt kiezen uit een groot aantal accessoires voor in de auto. Ook bieden wij een haal- en brengservice tegen een gereduceerd tarief en de ongevallen inzittenden verzekering en WA casco verzekering zijn inbegrepen bij het leasen van de auto. Wij begrijpen dat u snel de weg op wilt, daarom bieden wij een snelle service die dit mogelijk maakt.

Contact met Bochane Lelystad

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner waar jij jouw auto kunt leasen of heb je een vraag over Bochane Shortlease Lelystad? Bij Bochane Shortlease Lelystad ondersteunen onze specialisten u graag. Zij staan van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:30 uur voor u klaar en zijn te bereiken via zakelijk@bochaneautoverhuur.nl.

Bochane Autoverhuur Lelystad

Artemisweg 558239DD   Lelystadzakelijk@bochaneautoverhuur.nl

Openingstijden

  • Maandag :08:00 - 17:30
  • Dinsdag :08:00 - 17:30
  • Woensdag :08:00 - 17:30
  • Donderdag :08:00 - 17:30
  • Vrijdag :08:00 - 17:30