Nijmegen

Auto shortleasen Nijmegen

Op zoek naar een betrouwbare partner met een groot assortiment aan auto’s die u tot maximaal 24 maanden kunt leasen? Bochane Nijmegen biedt het. Shortlease vult simpelweg het gat tussen autohuur en leasen. U kunt bij ons al een auto zoals een Dacia, Nissan, Opel of Volkswagen shortleasen vanaf 30 dagen. Vanuit onze vestiging voorzien wij klanten in Nijmegen, Groesbeek, Beuningen, Wijchen, Bemmel, Malden en Lent van een passende leaseauto's.

Voordelen auto shortleasen

Shortlease van Bochane betekent rijden zonder langlopende verplichtingen en dat u niet gebonden bent aan een langdurig contract. Wij bieden echter nog meer voordelen. U rijdt altijd een representatieve auto en heeft u keuze uit een groot aantal accessoires. Daarnaast bieden wij een haal-en-brengservice die goedkoper is dan normaal en zit de ongevallen inzittenden- en WA Casco verzekering inbegrepen bij het leasen van de auto. Ook hebben wij een zeer snelle service zodat u dezelfde dag nog de weg op kunt.

Contact met Bochane Nijmegen

Bij Bochane Nijmegen vindt u altijd een auto die bij u past. Heeft u echter vragen over Bochane Shortlease Nijmegen, wilt u meer informatie of heeft u hulp nodig om een geschikte auto te vinden? Onze specialisten staan van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:30 uur voor u klaar. U kunt ons bereiken via zakelijk@bochaneautoverhuur.nl.

Bochane Autoverhuur Nijmegen

Winkelsteegseweg 1506534AR   Nijmegenzakelijk@bochaneautoverhuur.nl

Openingstijden

  • Maandag :08:00 - 17:30
  • Dinsdag :08:00 - 17:30
  • Woensdag :08:00 - 17:30
  • Donderdag :08:00 - 17:30
  • Vrijdag :08:00 - 17:30
  • Zaterdag :08:00 - 12:00