Utrecht

Auto shortleasen Utrecht

Bent u op zoek naar een leaseauto, maar wilt u daar niet járen aan vastzitten? Bochane Utrecht biedt de oplossing, namelijk shortleasen. U kunt diverse auto’s als een Dacia, Volkswagen, Nissan of Renault leasen tegen de scherpste prijs met een looptijd van maximaal 24 maanden. Vanuit onze vestiging in Utrecht voorzien wij klanten in onder andere Utrecht, Bilthoven, De Bilt, Maarssen, Breukelen, Tienhoven en Maartensdijk van een passende leaseauto.

Voordelen auto shortleasen

Shortleasen van een auto bij Bochane heeft diverse voordelen. U rijdt bijvoorbeeld altijd in een jonge en representatieve auto. De ongevallen en inzittenden verzekering en WA casco verzekering zijn inbegrepen bij het leasen van de auto. Ook bieden wij een haal- en brengservice tegen een gereduceerd tarief en u heeft de mogelijkheid om te kiezen uit een groot aantal accessoires. Bij Bochane begrijpen wij dat u snel de weg op wilt, daarom bieden we een snelle service die dit mogelijk maakt.

Contact met Bochane Utrecht

Heeft u een vraag over Bochane Shortlease Utrecht, wilt u meer informatie over shortlease of heeft u hulp nodig bij het kiezen van een geschikte auto. Neem dan contact op met onze specialisten. Zij staan van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 17:30 voor u klaar voor al uw wensen of vragen. Bochane Utrecht is te bereiken via zakelijk@bochaneautoverhuur.nl.

Bochane Autoverhuur Utrecht

Franciscusdreef 453902HN   Utrechtzakelijk@bochaneautoverhuur.nl

Openingstijden

  • Maandag :08:00 - 17:30
  • Dinsdag :08:00 - 17:30
  • Woensdag :08:00 - 17:30
  • Donderdag :08:00 - 17:30
  • Vrijdag :08:00 - 17:30