Veenendaal

Auto shortleasen Veenendaal

Bent u op zoek naar een jonge en representatieve auto? En wilt u daarnaast niet teveel betalen of vastzitten aan een langdurig contract? Bochane Veenendaal biedt de oplossing: shortlease. De ideale oplossing voor als u op zoek bent naar een leaseauto voor niet langer dan 24 maanden. Vanuit onze vestiging in Veenendaal voorzien wij klanten in onder andere Renswoude, Scherpenzeel, Rhenen, Amerongen, Leersum, Elst (Utrecht) en Ederveen van een passende leaseauto.

Voordelen auto shortleasen

Shortlease biedt vele voordelen, vooral als u op zoek bent naar iets tijdelijks. Bijvoorbeeld voor uw medewerker die een tijdelijke opdracht uitvoert, of als u flexibele vervoersbehoefte heeft. Shortleasen bij Bochane kent nog veel meer voordelen. Zo rijdt u altijd in een presentabele auto met een allrisk verzekering. Heeft u keuze uit een groot aantal accessoire die uw reis nog comfortabeler maken. Bieden wij een haal- en brengservice tegen een gereduceerd tarief én bieden wij een zeer snelle service die het mogelijk maakt dat u direct met uw auto de weg op kan.

Contact met Bochane Veenendaal

Wilt u meer informatie over Bochane Shortlease Veenendaal, over onze shortlease modellen of kunt u wel wat hulp gebruiken bij het uitkiezen van een leaseauto? Onze specialisten staan van maandag tot en vrijdag van 08:00 tot 17:30 uur en zaterdag van 09:30 tot 12:00 uur voor u klaar. Zij helpen u graag met al uw vragen of wensen. U kunt ons bereiken via zakelijk@bochaneautoverhuur.nl

Bochane Autoverhuur Veenendaal

Einsteinstraat 453902HN   Veenendaalzakelijk@bochaneautoverhuur.nl

Openingstijden

  • Maandag :08:00 - 17:30
  • Dinsdag :08:00 - 17:30
  • Woensdag :08:00 - 17:30
  • Donderdag :08:00 - 17:30
  • Vrijdag :08:00 - 17:30
  • Zaterdag :09:30 - 12:00