Mobiliteit bij Bochane

Bij Bochane kunt u een auto huren, shortleasen óf leasen. Met alle drie de mogelijkheden heeft u – voor korte of langere termijn – een auto waarmee u vooruit kunt. Dat is waar wij bij Bochane namelijk naar streven. U voorzien in een mobiliteitsbehoefte en ervoor zorgen dat u zorgeloos van A naar B kan reizen.

Huren – vanaf één dag tot vier weken

Heeft u een familie-uitje gepland in het weekend, gaat u met vrienden een week weg of heeft u een bedrijfsklus waarbij u wel wat hulp kunt gebruiken. Dan is een huurauto mogelijk de oplossing voor u. Bij Bochane huurt u al een auto vanaf één dag tot vier weken. Wij hebben voor iedere gelegenheid een geschikte auto of bedrijfswagen te huur.

Onze huurautoacties

Bent u op zoek naar een huurauto? Bekijk dan onze diverse huurautoacties.

[mk_revslider id=”Huurtautoacties”]

Shortleasen – vanaf één maand tot 24 maanden

Heeft u een auto echter langer nodig dan vier weken? Dan is shortlease bij Bochane een geschikte oplossing voor u. Shortlease betekent dat u een auto leaset voor een kortere periode. Vanaf één maand tot maximaal 24 maanden. Met shortlease zit u niet aan een langdurig abonnement vast.

Onze shortlease acties

Wilt u een auto shortleasen? Bekijk dan onze shortlease actie.

[mk_revslider id=”shortleaseacties”]

Leasen – vanaf 24 maanden

Wilt u een auto echter langer gebruiken dan 24 maanden, dan is er speciaal voor u Bochane lease. U leaset al een auto vanaf 24 maanden. Met leasen heeft u gemak en zekerheid. U rijdt namelijk voor een vast bedrag per maand een auto zonder enige zorgen. Daarnaast krijgt u altijd een nieuwe auto waar u mee vooruit kunt.

Onze leaseacties

Bent u op zoek naar een leaseauto? Bekijk hier onze leaseacties

[mk_revslider id=”Leaseacties”]