Nissan shortleasen

Nissan staat voor comfort, karakteristiek en stijlvol. Een Nissan shortleasen betekent dus dat u altijd in een eigentijdse wagen rijdt die zeer comfortabel is.

Dus bent u op zoek naar een Nissan die van alle gemakken is voorzien om te shortleasen? Bekijk dan ons aanbod met Nissan auto’s.

Voordelen Nissan shortleasen

Wilt u graag een auto rijden, maar niet te lang gebonden zijn aan een merk/model of wilt u uw wagenpark uitbreiden? Wat uw wens ook is, bij Bochane kunt u diverse Nissan modellen shortleasen tegen een gunstige en scherpe prijs. Shortleasen bij Bochane brengt echter nog meer voordelen met zich mee:

  • Welke Nissan u ook kiest, deze komt altijd met een allriskverzekering;
  • U heeft keuze uit een groot aantal accessoires passend bij de Nissan die u kiest;
  • U kunt gebruik maken van onze haal-en-brengservice tegen een gereduceerd tarief;
  • Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur nog de weg op kunt met uw Nissan.

Vind de Nissan die bij u past

Ons wagenpark is voorzien van diverse Nissans. Wat dacht u van de Nissan Qashqai, Nissan Micra of de Nissan LEAF. Bij Bochane hebben we altijd jong en representatieve auto’s zodat u altijd verantwoord de weg op kan.

U kiest de auto die bij u past, wij zorgen ervoor dat u binnen een dag kunt gaan en staan waar u wilt.

Nissan shortleasen? Bekijk onze shortleaseauto’s

Bij Bochane hebben we een groot aantal auto’s dat u kunt shortleasen. Voor iedere situatie bieden wij een geschikte auto welke te shortleasen is tegen scherpe tarieven. Wilt u graag een Nissan rijden? Bekijk dan ons zakelijke leaseaanbod.