Opel shortleasen

‘De toekomst is van iedereen’, daarom streeft Opel ernaar om innovaties voor iedereen toegankelijk te maken, niet slechts voor een paar. Opel is voor iedereen die op zoek is naar een indrukwekkende, toegankelijke auto.

Dus bent u op zoek naar een Opel die van alle gemakken is voorzien om te shortleasen? Bekijk dan ons aanbod met Opel auto’s.

Voordelen Opel shortleasen

Wilt u graag een auto rijden, maar niet te lang gebonden zijn aan een merk/model of wilt u uw wagenpark uitbreiden? Wat uw wens ook is, bij Bochane kunt u diverse Opel modellen shortleasen tegen een gunstige en scherpe prijs. Shortleasen bij Bochane brengt echter nog meer voordelen met zich mee:

  • Welke Opel u ook kiest, deze komt altijd met een allriskverzekering;
  • U heeft keuze uit een groot aantal accessoires passend bij de Opel die u kiest;
  • U kunt gebruik maken van onze haal-en-brengservice tegen een gereduceerd tarief;
  • Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur nog de weg op kunt met uw Opel.

Vind dé Opel die bij u past

Bochane heeft een groot aantal Opels in het assortiment. Als u voor een Opel gaat, dan wilt u natuurlijk wel een auto die bij u past. Bij Bochane heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit een groot aantal Opels zoals de Opel Astra. U least al een Opel vanaf een vast bedrag per maand. Welke auto u ook kiest, wij zorgen ervoor dat u binnen een dag ‘on the road’ bent.

Opel shortleasen? Vraag hier uw zakelijke offerte aan

Bij Bochane hebben we een groot aantal auto’s die u kunt shortleasen. Voor iedere situatie bieden wij een geschikte auto welke te shortleasen is tegen scherpe tarieven. Wilt u graag een Opel rijden? Vraag hieronder uw zakelijke offerte aan.