Over Bochane Shortlease

Bij Bochane geloven wij dat mobiliteit altijd een belangrijk onderdeel zal blijven in het leven van mensen. Het zorgt voor vrijheid en stelt in staat om te gaan en staan waar iemand maar wil. Bochane voorziet in die behoefte en zorgt ervoor dat men zorgeloos van A naar B kan reizen.

Bochane groep

Bochane shortlease is onderdeel van Bochane Groep. Bochane Groep vertegenwoordigt de merken Renault, Dacia en Nissan. Daarnaast is Bochane Groep actief op het gebied van schadeherstel, autoleasing en autoverhuur. Bochane staat voor zorgeloze mobiliteit en is een duurzame partner voor haar klanten door het aanbieden van een pallet- van mobiliteitsoplossingen op basis van one-stop-shopping. Hier vindt u meer informatie over Bochane Groep.

Alles in één

Bochane is officieel dealer van Renault, Dacia en Nissan, ook wel onze kernmerken. U kunt ons vinden in Veenendaal, Almere, Arnhem, Boxmeer, Doetinchem, Ede, Elst (Gelderland), Lelystad, Nijmegen, Utrecht en Zeist.

Leasemogelijkheden

Private lease, zakelijk leasen, short lease, dagverhuur; wij hebben een passende oplossing voor elke mobiliteitsbehoefte. Voor zowel zakelijke als particuliere klanten en voor alle merken personen- en bestelauto’s. Wij bieden zorgeloze mobiliteit van 1 dag tot 60 maanden. Met een compleet aanbod van diensten tegen scherpe tarieven en met heldere voorwaarden.

Met Bochane gaat u vooruit

Dat is waar wij elke dag weer naar streven. Bochane wil de drijvende kracht zijn achter de manier waarop u vooruit gaat. Wij willen u verder brengen. Of u nou op vakantie wilt met het gezin, een stedentrip wilt maken met vrienden of een bedrijfswagen nodig heeft voor een zakelijke klus. Wij zetten ons dag in, dag uit voor u in.

Waarom Bochane Shortlease

  • Altijd de meest representatieve auto die u kunt shortleasen tegen een zeer gunstig maandtarief
  • U weet precies wat u van te voren aan de auto kwijt bent. De shortleaseprijs is namelijk inclusief alle onderhoud, allrisk verzekering, vervangend vervoer en schade en reparatie.
  • U kunt bij ons zowel private als zakelijk shortleasen en zelfs een elektrische auto rijden.