Renault shortleasen

Heeft u ook een ‘Passion for Life’? Dan is Renault het aangewezen automerk voor u. De passie voor het leven komt namelijk ook terug in alle auto’s van Renault. Allen hebben ze uitstekende veiligheidssystemen en innovatieve rijhulpsystemen die het leven gemakkelijker maken.

Dus bent u op zoek naar een gedegen, betrouwbare auto waarmee u overal voor de dag kunt komen én die u kunt shortleasen? Bekijk dan ons Renault aanbod.

Voordelen Renault shortleasen

Bent u op zoek naar een auto voor de korte termijn, bijvoorbeeld omdat u werknemers heeft die op projectbasis werken. Of omdat u zelf niet lang gebonden wil zijn aan een auto. Het kan ook zijn dat u een auto nodig heeft voordat u de leaseauto ontvangt. Er kan van alles zijn, waardoor u graag wilt shortleasen. Op het moment dat u daar voor kiest, wilt u natuurlijk wel een betrouwbare en representatieve Renault wagen. Bochane geeft u die garantie. Shortleasen bij Bochane brengt echter nog meer voordelen met zich mee:

  • Welke Renault u ook kiest, deze komt altijd met een allriskverzekering;
  • U heeft keuze uit een groot aantal accessoires passend bij de Renault die u kiest;
  • U kunt gebruik maken van onze haal-en-brengservice tegen een gereduceerd tarief;
  • Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur nog de weg op kunt met uw Renault.

Vind dé Renault die bij u past

Bij Bochane hebben we een groot aantal Renaults in ons assortiment. Bijvoorbeeld een Renault Megane, Renault Clio of Renault ZOE. Ons wagenpark bestaat altijd uit jonge en representatief auto’s zodat u altijd verantwoord op weg kan. Kies de Renault die bij u past. Wij zorgen ervoor dat u binnen een dag kunt gaan en staan waar u wilt.

Renault shortleasen? Bekijk onze shortleaseauto’s

Bij Bochane hebben we een groot aantal auto’s dat u kunt shortleasen. Voor iedere situatie bieden wij een geschikte auto welke te shortleasen is tegen scherpe tarieven. Wilt u graag een Nissan rijden? Bekijk dan ons zakelijke leaseaanbod.