Skoda shortleasen

De auto’s van ŠKODA hebben door de jaren heen veel veranderingen doorgemaakt, waardoor het bedrijf door de jaren heen flink gegroeid is. De verkoop van SKODA nam afgelopen jaren ook toe. De bekendste auto’s van het merk zijn Škoda Octavia en Superb en de nieuwste SUV’s van het merk, de Kodiaq en Karoq. Bij Bochane heeft u ook de mogelijkheid om een Skoda te rijden.

Dus wilt u rondrijden in een betrouwbare, nette auto? Bekijk dan ons Skoda shortleaseaanbod. We hebben een groot aantal Skoda’s in ons wagenpark waar u uit kunt kiezen.

Voordelen Skoda shortleasen

Bochane Shortlease betekent dat u tegen een gunstige en scherpe prijs een Skoda kunt shortleasen. Heeft u bijvoorbeeld zelf een auto nodig voor een kortere periode of juist een van uw medewerkers. Wat uw reden ook is. Het shortleasen van een Skoda heeft diverse voordelen. Bochane geeft u die garantie:

  • Welke Skoda u ook kiest, deze komt altijd met een allriskverzekering;
  • U heeft keuze uit een groot aantal accessoires passend bij de Skoda die u kiest;
  • U kunt gebruik maken van onze haal-en-brengservice tegen een gereduceerd tarief;
  • Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur nog de weg op kunt met uw Skoda.

Vind dé Skoda die bij u past

Als u een auto shortleaset, wilt u natuurlijk wel een auto die bij u past. Daar helpen wij u graag bij. Bij Bochane heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit een groot aantal Skoda’s zoals de Skoda Octavia of Superb. Welke auto u ook kiest – handgeschakeld of automaat – met een Skoda gaat u altijd verantwoord de weg op. Het enige wat u hoeft te doen is uw Skoda te kiezen. Wij zorgen ervoor dat u binnen een dag ‘on the road’ bent.

Skoda shortleasen? Bekijk onze shortleaseauto’s

Bij Bochane hebben we een groot aantal auto’s dat u kunt shortleasen. Voor iedere situatie bieden wij een geschikte auto welke te shortleasen is tegen scherpe tarieven. Wilt u graag een Nissan rijden? Bekijk dan ons zakelijke leaseaanbod.