Volkswagen shortleasen

Volkswagen staat voor het volk en maakt auto’s voor iedereen. Ook voor u dus. Deze betrouwbare, comfortabele en veilige auto’s combineren de Duitse betrouwbaarheid met de laatste technieken. Als u dus op zoek bent naar een auto die er niet alleen ‘strak’ uitziet, maar ook nog eens zeer betrouwbaar is, dan is een Volkswagen mogelijk uw auto. Omdat Volkswagen voor iedereen is, hebben wij bij Bochane diverse Volkswagen in ons wagenpark opgenomen.

Voordelen Volkswagen shortleasen

Er kunnen meerdere redenen zijn waarom u graag wilt shortleasen. Dus op het moment dat u daar voor kiest, wilt u natuurlijk wel een representatieve, nieuwe en betrouwbare auto wagen. Bochane geeft u die garantie als u gaat voor het shortleasen van een Volkswagen. Shortleasen bij Bochane brengt echter nog meer voordelen met zich mee:

  • Welke Volkswagen u ook kiest, deze komt altijd met een allriskverzekering;
  • U heeft keuze uit een groot aantal accessoires passend bij de Volkswagen die u kiest;
  • U kunt gebruik maken van onze haal-en-brengservice tegen een gereduceerd tarief;
  • Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur nog de weg op kunt met uw Volkswagen.

Vind de Volkswagen die bij u past

Zoveel mensen, zoveel wensen en dus ook zoveel Volkswagens. Bij Bochane hebben we een aantal Volkswagens in ons assortiment. U shortleaset al een Volkswagen vanaf een vast bedrag per maand inclusief allriskverzekering. Ons wagenpark bestaat altijd uit jonge en representatief auto’s zodat u altijd verantwoord op weg kan. U kiest de Volkswagen. Wij zorgen ervoor dat u diezelfde dag nog kunt gaan en staan waar u wilt.

Volkswagen shortleasen? Bekijk onze shortleaseauto’s

Bij Bochane hebben we een groot aantal auto’s dat u kunt shortleasen. Voor iedere situatie bieden wij een geschikte auto welke te shortleasen is tegen scherpe tarieven. Wilt u graag een Nissan rijden? Bekijk dan ons zakelijke leaseaanbod.