Elektrische auto shortleasen

We zijn ons steeds bewuster van de wereld om ons heen. Doordat we ons bewust zijn van de effecten die autorijden op ons klimaat en milieu heeft, zijn elektrische auto’s erg in opkomst. Diverse automerken hebben zich dan ook toegespitst op het op de markt brengen van elektrische auto’s. Ook bij Bochane hebben we diverse elektrische auto’s die u kunt shortleasen.

Voordelen elektrisch shortleasen

Ons transport veroorzaakt een groot deel van de CO2-uitstoot. Het kabinet wil daarom het rijden van een elektrische auto stimuleren. Het rijden van een elektrische auto brengt dan ook diverse voordelen met zich mee.

  • Voor een elektrische auto betaalt u als u uw zakelijke auto ook privé rijdt slechts een bijtelling van 8%.
  • U betaalt over een elektrische auto geen BPM. Het kabinet heeft elektrische auto’s vrijgesteld van BPM.
  • Elektrische auto’s zijn vrijgesteld van Motorrijtuigenbelasting
  • U heeft een besparing van tankkosten.

Bij Bochane kunt u ook elektrische auto’s shortleasen. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Renault Zoë of Nissan LEAF. Shortleasen bij Bochane brengt nog meer voordelen met zich mee.

Nog meer voordelen elektrische auto shortleasen

Bij Bochane rijdt u altijd een jonge en representatieve auto. We bieden een haal-en-brengservice tegen een gereduceerd tarief. Er is keuze uit een groot aantal accessoires. Ook zit de ongevallen inzittenden verzekering en WA Casco verzekering inbegrepen bij het shortleasen van de auto. En niet te vergeten: wij bieden een snelle service zodat u dezelfde dag nog op weg kunt. Met shortlease bent u altijd verzekerd van een veilig, goed onderhouden en representatieve auto.

Onze elektrische auto’s

Bij Bochane kunt u kiezen uit luxueuze uitgeruste shortleaseauto’s. Ga bijvoorbeeld voor de nieuwste innovatie op het gebied van elektrisch rijden de Nissan LEAF of voor de Renault ZOE.

Nissan LEAF

€ 762,00 / maand
Nu aanvragen

Renault Zoe

€ 622,00 / maand
Nu aanvragen
Bekijk alle autos