Audi shortleasen

Audi staat voor sportiviteit, hoogwaardige bouwkwaliteit en vooruitstrevend design. De makers van Audi laten zich dan ook leiden door technologie. De premiumauto’s van Audi zijn gebruiksvriendelijk, krachtig en vol met technologie. En zo’n dergelijke auto kunt u bij Bochane shortleasen. U gaat zo altijd goed de weg op.

Shortlease bij Bochane betekent rijden zonder langlopende verplichtingen. Net zoals bij een ‘leasecontract’ zitten de kosten voor onderhoud, reparatie en/of verzekeringen bij de prijs inbegrepen. Het verschil tussen ‘leasen’ en ‘shortleasen’ zit vooral in de termijn waarop u een auto leaset. Bij Bochane heeft u een flexibele looptijd van 1 tot 24 maanden; u kunt de auto ná een maand inleveren zonder dat hier kosten aan zijn verbonden.

Voordelen Audi shortleasen

Bij Bochane garanderen wij dat u te allen tijde tegen een gunstige en scherpe prijs een Audi kunt shortleasen. Of u nou zakelijk of privé een auto wilt shortleasen wij zorgen ervoor dat u altijd rondrijdt in een Audi. Bochane geeft u die garantie. Het leasen van een auto heeft diverse voordelen:

  • Welke Audi u ook kiest, deze komt altijd met een allriskverzekering;
  • U heeft keuze uit een groot aantal accessoires passend bij de Audi die u kiest;
  • U kunt gebruik maken van onze haal-en-brengservice tegen een gereduceerd tarief;
  • Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur nog de weg op kunt met uw auto.

Vind de Audi die bij u past

Ons wagenpark is voorzien van diverse Audi’s en bestaat altijd uit de meest jonge, representatieve en meest moderne auto’s. Ga bijvoorbeeld voor een Audi A3, Audi A4 of Audi E-tron. Wij zorgen ervoor dat u altijd verantwoord de op weg kan.

Kies de Audi die bij u past. Wij zorgen ervoor dat u binnen een dag kunt gaan en staan waar u wilt.

Audi shortleasen? Bekijk onze shortleaseauto’s

Bij Bochane hebben we een groot aantal auto’s dat u kunt shortleasen. Voor iedere situatie bieden wij een geschikte auto welke te shortleasen is tegen scherpe tarieven. Wilt u graag een Nissan rijden? Bekijk dan ons zakelijke leaseaanbod.