Auto huren Amersfoort

Zoekt u een huurauto in de omgeving van Amersfoort? Bij onze Bochane Autoverhuur vestiging in Amersfoort bent u dan aan het goede adres. Wij bieden een breed assortiment aan huurauto’s voor klanten in onder andere Amersfoort, Utrecht, Bilthoven, De Bilt, Maarssen, Breukelen, Tienhoven en Maartensdijk.

 

Personenauto huren Amersfoort

Elke reis is anders en vraagt dus om een andere auto. Voor een weekend weg met vrienden heeft u bijvoorbeeld behoefte aan een grotere auto dan wanneer u met uw geliefde eropuit gaat. Bij Bochane vindt u voor elke gelegenheid een passende huurauto. Van grote stationwagens tot compacte stadsauto’s. Wij garanderen jou een comfortabele en onbezorgde reis.

 

Bedrijfswagen huren Amersfoort

Heeft u een speciale bedrijfsaangelegenheid en daarvoor een auto of bus nodig? Geen probleem bij Bochane Autoverhuur. Wij hebben diverse wagens te huur voor een dag, lang weekend of zelfs voor enkele maanden. Al onze bedrijfsauto’s zijn uitgerust van de nieuwste technieken zoals airco en navigatie en zijn goed onderhouden.

 

Elektrische auto huren Amersfoort

Bij Bochane Autoverhuur Amersfoort is het ook mogelijk om elektrische auto’s te huren. Deze zijn minder belastend voor het milieu en kwalitatief hoogwaardig. Zowel als particulier of als bedrijf kunt u tegen een scherp tarief een goed onderhouden elektrische auto bij ons huren.

 

Voordelen van shortlease bij Bochane Autoverhuur

Bochane Autoverhuur biedt naast de verhuur van personen-, bedrijfs- en elektrische auto’s ook shortlease aan. Met shortlease rijdt u uw huurauto zakelijk. Onze shortlease biedt u diverse voordelen:

 

– Altijd een jonge, representatieve auto

– Haal-en-brengservice tegen een gereduceerd tarief

– Keuze uit een groot aantal accessoires

– Inclusief ongevallen inzittenden verzekering en WA Casco verzekering

– Snelle service; u kunt dezelfde dag nog op weg

 

Met shortlease bent u altijd verzekerd van een veilig, goed onderhouden en representatieve huurauto. Start uw reis met de flexibiliteit van Bochane en geniet van de voordelen.

 

Neem contact op met Bochane Autoverhuur Amersfoort

Zoekt u een betrouwbare partner in huurauto’s of wilt u meer informatie over het huren van een auto bij Bochane Autoverhuur Arnhem? Wij helpen u graag met uw vraag en zoeken samen met u naar de beste huuroplossing. Ons team staat klaar van maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 17:30. Telefonisch zijn wij te bereiken via 085 – 044 45 20. Wilt u liever langskomen? U vindt ons op het volgende adres:

 

Bochane Autoverhuur Amersfoort

De Stuwdam 67

3815 KM Amersfoort

 wil je meer informatie over onze service?