Camper huren

Bij Bochane Autoverhuur huurt u nu een luxe en comfortabele 6-persoons camper. Met de nieuwe Itineo SB700 camper heeft u altijd een huis bij u op reis, dit maakt u flexibel en wendbaar. Komt u onderweg een mooi plekje tegen? Dan is de camper gemakkelijk te parkeren en begint het genieten direct. De camper is te besturen met een normaal B-rijbewijs. U huurt deze grote camper al vanaf een periode van zeven dagen.

Waarom een camper huren bij Bochane?

  • Met het huren van de Itineo SB700 camper van Bochane Autoverhuur geniet u van een nieuwe luxe en comfortabele 6-persoons camper inclusief vast navigatiesysteem met speciale campernavigatie.
  • Onze camper beschikt over een 180pk sterke motor met automaat! Dit maakt het reizen een stuk aangenamer.
  • Tijdens uw reis kunnen bijrijders genieten van de omgeving door aan tafel plaats te nemen in deze ruime camper. Dit maakt het reizen een stuk comfortabeler!
  • De camper beschikt over een fietsendrager voor maximaal 4 fietsen. Wij zorgen voor de middelen zodat u uw fietsen volgens Europese wet- en regelgeving kunt monteren.
  • De camper wordt compleet met inventaris geleverd. U hoeft alleen uw kleding en slaapspullen nog in te pakken! Vraag onze medewerkers naar de complete lijst.
  • De luifel van de camper draait u zo uit, u bent binnen 5 minuten geïnstalleerd op de plek van bestemming!
  • De camper huurt u bij Bochane Autoverhuur inclusief milieuvignetten voor Duitsland én Frankrijk, wel zo makkelijk!
plattegrond_camper

Over de Itineo SB700

Prijzen

De Itineo SB700 is een erg complete camper voorzien van zelfs zonnepanelen! Dit mobiele vakantiehuis beschikt over zes slaapplaatsen, bestaand uit: een stapelbed met een lengte van 217cm, een salon ombouwbaar tot een 2-persoonbed van 1.35 meter breed en 2.00 lang en een twee-persoonsslaapplek boven de cabine. Er is voor iedereen plek tijdens het eten aan de XXL-eethoek, deze beschikt over 7-eetplaatsen. Verder beschikt de camper over een ruime laadruimte, een koelkast van 150 liter met kleine vriesruimte en een ruime badkamer.

Voordeelseizoen (oktober t/m februari)                            € 895,- per week

Voor- en naseizoen (maart t/m juni & september)        € 995,- per week

Hoogseizoen (juli & augustus)                                               € 1195,- per week

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en wij sturen u binnen één werkdag een passende en vrijblijvende offerte!

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Extra informatie

De camper heeft 6 zit- en slaapplaatsen. Is 2,94 meter hoog en zonder fietsendrager 6,99 meter lang. Van spiegel tot spiegel is de camper 2,68 meter. De motor heeft een 2,3 liter automaat met 180 pk. Tevens hoeft u voor het rijden van deze camper alleen een B-rijbewijs te hebben.

De camper heeft ook een laadbaak met de volgende afmetingen. De breedte is 0,73 m, de lengte is 2,17 m en de hoogte is 0,52/1,26 m. De toegang rechts (H x B) is 0,50 x 0,60 en toegang links (H x B) is 1,10 x 0,60.