Dacia shortleasen

Dacia staat voor een sterke basis en dat is precies wat u nodig heeft als u van A naar B wilt. Met een Dacia gebeurt dit op een betrouwbare en comfortabele manier. De auto’s van Dacia zijn zeer gebruiksvriendelijke, duurzaam en uiterst eenvoudig te onderhouden. Het automerk verlegt de grenzen in de auto-industrie en op het gebied van design en marketing en natuurlijk auto’s.

Dus bent u op zoek naar een gebruiksvriendelijke en krachtige auto die u kunt shortleasen? Bekijk dan ons Dacia aanbod.

Voordelen Dacia shortleasen

Bochane Shortlease betekent dat u tegen een gunstige en scherpe prijs een Dacia kunt shortleasen. Heeft u bijvoorbeeld zelf een auto nodig voor een kortere periode of juist een van uw medewerkers. Wat uw reden ook is. Het shortleasen van een Dacia heeft diverse voordelen. Bochane geeft u die garantie:

  • Welke Dacia u ook kiest, deze komt altijd met een allriskverzekering;
  • U heeft keuze uit een groot aantal accessoires passend bij de Dacia die u kiest;
  • U kunt gebruik maken van onze haal-en-brengservice tegen een gereduceerd tarief;
  • Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur nog de weg op kunt met uw Dacia.

Vind de Dacia die bij u past

Bij Bochane hebben we diverse Dacia die u kunt shortleasen. Bijvoorbeeld een Dacia Logan of Dacia Duster. Ons wagenpark bestaat altijd uit jonge en representatieve auto’s zodat u altijd verantwoord op weg kan.

Kies de Dacia die bij u past. Wij zorgen ervoor dat u binnen een dag kunt gaan en staan waar u wilt.

Dacia shortleasen? Bekijk onze shortleaseauto’s

Bij Bochane hebben we een groot aantal auto’s dat u kunt shortleasen. Voor iedere situatie bieden wij een geschikte auto welke te shortleasen is tegen scherpe tarieven. Wilt u graag een Nissan rijden? Bekijk dan ons zakelijke leaseaanbod.