Peugeot shortleasen

Het merk Peugeot staat vanaf het begin van de oprichting voor technologische efficiency en een ongekende innovatiekracht. Kwaliteit en inventiviteit, dat is wat Peugeot kenmerkt. Het merk maakt van mobiliteit een zintuigelijke ervaring. Een ervaring die ook u kunt beleven als u voor een Peugeot gaat.

Bent u dus op zoek naar een kwalitatieve en inventieve auto? Bij Bochane hebben we diverse Peugeots die u kunt shortleasen.

Voordelen Peugeot shortleasen

Shortlease is uitermate geschikt wanneer u niet gebonden wilt zijn aan een leaseovereenkomst van meerdere jaren. Bijvoorbeeld wanneer u een auto nodig heeft voor een medewerker met een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. Of voor een medewerker met een tijdelijke opdracht waarvoor een auto nodig is. Waarvoor u ook een auto nodig heeft, shortleasen brengt diverse voordelen met zich mee:

  • Welke Peugeot u ook kiest, deze komt altijd met een allriskverzekering;
  • U heeft keuze uit een groot aantal accessoires passend bij de Peugeot die u kiest;
  • U kunt gebruik maken van onze haal-en-brengservice tegen een gereduceerd tarief;
  • Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur nog de weg op kunt met uw Peugeot.

Vind de Peugeot die bij u past

Bij Bochane hebben we een uitgebreid wagenpark. Diverse Peugeot modellen maken hier onderdeel van uit. U least al een Peugeot vanaf een vast bedrag per maand inclusief allriskverzekering. Ons assortiment bestaat altijd uit jonge, representatieve en betrouwbare auto’s zodat u altijd op een verantwoorde manier de weg op kan.

U kiest de Peugeot die bij u past. Wij zorgen ervoor dat u diezelfde dag nog kunt gaan en staan waar u wilt.

Peugeot shortleasen? Bekijk onze shortleaseauto’s

Bij Bochane hebben we een groot aantal auto’s dat u kunt shortleasen. Voor iedere situatie bieden wij een geschikte auto welke te shortleasen is tegen scherpe tarieven. Wilt u graag een Nissan rijden? Bekijk dan ons zakelijke leaseaanbod.