Vraag direct uw nieuwe MEGANE ESTATE aan

 

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Actievoorwaarden

  • €599,- ex. BTW per maand
  • op basis van 24 maanden
  • 10.000 km. per jaar

Voordelen van shortlease

  • altijd een jonge, representatieve auto mee met allriskverzekering
  • keuze uit een groot aantal accessoires die uw reis nog comfortabeler maken
  • gebruik maken van onze haal-en-brengservice

Over de Renault MEGANE ESTATE

De Renault MEGANE ESTATE. Deze opvallende verschijning heeft sensuele lijnen, een dynamisch profiel, prachtig gevormde zijkanten en vernieuwde Full LED-verlichting. Met zijn brede keuze aan opties, nieuwe velgen en opvallende INITIALE PARIS en sportieve R.S. Line-versies is deze iconische auto perfect aan ieders wensen aan te passen.

u63yx4zbhgg0_800-1-700×390

Exterieur

De elegante Renault MEGANE ESTATE heeft echte klasse! Door het lage en brede ontwerp biedt hij een sublieme wegligging. De lijnen, verlichting en andere exterieur details maken deze stationwagen onderscheidend en opvallend! Het design combineert sportieve kenmerken met elegante lijnen. De station heeft een zelfverzekerde uitstraling dankzij de typerende licht signatuur met C-vormige koplampen. De onderscheidende stijl wordt versterkt door de verchroomde afwerking rond de zijruiten en de C-stijl. Met een van de vele opties personaliseert u eenvoudig het exterieur van de MEGANE ESTATE. Ga bijvoorbeeld voor een sportief karakter met 18” wielen of lichtmetalen 17” wielen met een diamant uitstraling. Of benadruk de elegante stijl met een bijzondere kleur lak of LED pure vision koplampen.

Interieur

De Renault MEGANE ESTATE heeft een comfortabel interieur: ga zitten en geniet van het hoogste comfort onderweg. Dankzij het gebruik van de hoogwaardige materialen voelt de auto overal luxe aan. Bij het ontwerpen van het interieur van de Renault MEGANE ESTATE is rekening gehouden met ergonomie. Zo zijn de stoelen vooraan voorzien van hogedichtheidsschuim voor uitstekende ondersteuning. Met de verstelbare steunen en de massagefunctie op de Bose uitvoering gaat u helemaal comfortabel op weg. Ook aan de passagiers is gedacht. De achterste stoelen zijn iets naar achteren gekanteld en voorzien van extra beenruimte (216 mm) zodat men ook achterin comfortabel zit. Ondanks de ruime achterrij is er voldoende bagageruimte overgebleven dankzij de gunstige afmetingen van de stationwagen. De ruimtelijke binnenzijde van de Renault MEGANE ESTATE wordt nog verder versterkt door het panoramische dak. Stel het dak in naar eigen wens en bepaal zelf de natuurlijke lichtinval in het interieur.